Blanketter og links

Professionel arrangør af begravelser i Kastrup, Amager og Dragør

Øens bedemand og Dragør bedemandsforretning hjælper med alt det praktiske i en svær situation. Vores bedemand hos Øens bedemand og Dragør bedemandsforretning i Kastrup, Amager og Dragør hjælper dig med alle de formelle ting, når du står i den svære situation, det er at miste en af sine kære.

Vi sørger på skånsom vis for det praktiske og det lovmæssige, og for kontakt til de rette instanser og gennemgår enkeltheder ved begravelse/bisættelse med dig. 

Vi henter dødsattesten og laver dødsanmeldelsen. Dertil henter vi også evt. begravelseshjælp via Danmark/fagforeningen og vi formidler kontakt med skifteret samt de offentlige myndigheder.​

Generel information:

Min sidste vilje

Spredning af aske

Øens Bedemand anbefaler:

Blomsterdekoratør: www.miaverdich.dk

Advokatfirma i forbindelse med hjælp til bodeling mm: www.fürst.dk

Begravelse:

Selv om afdøde var medlem af folkekirken, er det normalt en bedemand, der i første omgang taler med de parter, der skal involveres for at gennemføre begravelse Kastrup. Øens bedemand og Dragør bedemandsforretning i Kastrup, Amager og Dragør tager udgangspunkt i de pårørendes ønsker, og vores bedemand tager kontakt til alle implicerede ved en bisættelse. Vi har et bredt udvalg af kister, og vi rådgiver om det rette valg i netop din situation.

Specielle ønsker:

Er der defineret specielle ønsker til en begravelse/bisættelse, eventuelt i henhold til “Min sidste vilje”, tager vores bedemand hos Øens bedemand og Dragør bedemandsforretning i Kastrup, Amager og Dragør naturligvis hensyn dertil, ligesom alt tilpasses, så de efterladte aflastes mest muligt i den svære situation og kan koncentrere sig om at få sagt et smukt sidste farvel.

Gør det selv:

Vores bedemand vil også informere om, at de efterladte selv kan stå for en del af planlægningen af ceremonien.

Øens bedemand og Dragør bedemandsforretning i Kastrup, Amager og Dragør tilbyder specielle priser herfor og aftaler i den enkelte situation, hvor meget vores bedemand skal stå for, og hvor meget de efterladte selv ønsker at klare.

Sammen finder vi ud af, hvad der er den bedste løsning for dig i den aktuelle situation. Ring til os i dag for at høre nærmere.

Begravelseshjælp:

  • Fast beløb, der udbetales uafhængigt af formuen.
  • Begravelseshjælpen til børn under 18 år udgør 8.850 kr.
  • Begravelseshjælpen til personer, der er født før 1. april 1957, ​udgør altid mindst 1.050 kr.

Kontakt os

Din lokale bedemand i Kastrup siden 2009

Telefon: 22 54 77 85 / +45 32 53 57 08

CVR: 32185886


​Forretning:
Løjtegårdsvej 129, 2770 Kastrup
– Træffes efter aftale

Om virksomheden

Øens bedemand og Dragør bedemandsforretning er hele Amagers bedemand. I 2009 startede Søren Riber sin bedemandsforretning på Løjtegårdsvej 129 i Kastrup.

​I dag beskæftiger vi 4 bedemænd, der sammen dækker hele Amager og Christianshavn.

Genveje

Min sidste vilje
Download PDF her:

Min sidste vilje >>

DØGNVAGT:

Vi træffes døgnet rundt - også Søndage og helligdage
Ring på:
+45 32 53 57 08 / 22 54 77 85

Alt indhold ejes af © 2021 Øens Bedemand |