​Dødsfald i familien eller blandt andre nære relationer

​Få hjælp til alt det praktiske

​Hos Øens bedemand og Dragør bedemandsforretning står vi til rådighed med al den praktiske hjælp, som du har brug for i forbindelse med et dødsfald. Vi sørger på respektfuld vis for alt det lovmæssige og det praktiske, når et familiemedlem eller en anden nær relation er gået bort, og du står i den svære situation, som det er at have mistet en kær.

Vores bedemandsforretning er beliggende i Kastrup, og vi hjælper til i forbindelse med både begravelse og bisættelse i blandt andet Tårnby, Dragør og på resten af Amager i København.

Hvad gør man ved dødsfald?

1. Kontakt en læge

I forbindelse med et dødsfald skal du altid starte med at kontakte en læge, så dødsfaldet kan blive bekræftet. Det er også lægen, der skal sørge for at udstede en dødsattest.

2. Kontakt banken

Hvis det er din ægtefælle eller din samlever, der er gået bort, så er det vigtigt at kontakte banken så hurtigt som muligt, selvom det formentlig ikke er det første, du tænker på.

Det forholder sig dog sådan, at så snart dødsfaldet er blevet anmeldt, så bliver den afdødes konti spærret, og du kan dermed risikere, at du ikke længere har adgang til dine penge, hvis de står på en fælles konto.

2.1 Fuldmagt

Hvis afdøde har fuldmagt til din normale nem-konto, kan denne også lukke.

​3. Anmeld dødsfaldet

Senest to dage efter dødsfaldet skal det være anmeldt på borger.dk. Dette kan du enten selv gøre, eller du kan få kirkekontoret til at gøre dette for dig.

4. Kontakt en bedemand

Når du har fået styr på de ovenstående punkter, er næste skridt at kontakte en bedemand, som kan hjælpe til i forbindelse med planlægningen af den endelige afsked samt de mange resterende praktiske opgaver.

Har den afdøde efterladt et testamente?

Der er i Danmark fastsat en række arveregler, der gør sig gældende i de tilfælde, hvor den afdøde ikke har udarbejdet et testamente. Derfor kan det være relevant for dig at undersøge, om den afdøde har udarbejdet et testamente eller ej, særligt hvis det er din ægtefælle, der er gået bort, så du ved, hvordan du står rent økonomisk i forbindelse med et dødsfald.

Kontakt os

Din lokale bedemand i Kastrup siden 2009

Telefon: 22 54 77 85 / +45 32 53 57 08

CVR: 32185886


​Forretning:
Løjtegårdsvej 129, 2770 Kastrup
– Træffes efter aftale

Om virksomheden

Øens bedemand og Dragør bedemandsforretning er hele Amagers bedemand. I 2009 startede Søren Riber sin bedemandsforretning på Løjtegårdsvej 129 i Kastrup.

​I dag beskæftiger vi 4 bedemænd, der sammen dækker hele Amager og Christianshavn.

Genveje

Min sidste vilje
Download PDF her:

Min sidste vilje >>

DØGNVAGT:

Vi træffes døgnet rundt - også Søndage og helligdage
Ring på:
+45 32 53 57 08 / 22 54 77 85

Alt indhold ejes af © 2021 Øens Bedemand |