Begravelse i Dragør og omegn - et af vores serviceområder

Din Lokale Bedemand i Dragør og på Amager

Bedemand i Dragør

Vi tilbyder begravelse i Dragør, da vi er en Bedemandsforretning der har et stort tilhørsforhold Dragør som ligger på Amager. 

Søren Ribers som er indehaveren af Øens Bedemand bor selv i Dragør og han sætter en dyd i, at hjælpe hans medborgere på en professionel måde i en svær tid. 

Ved begravelse i Dragør får du kyndig vejledning af vores Bedemænd, da det kan være uoverskueligt at håndtere alt det praktiske når man er i sorg.

Kort over Amager hvor Øens Bedemand yder service
Øens bedemand ved dragør

Din Lokale Bedemand

Ved begravelse i Dragør, står vi altid klar. Indehaver Søren Riber bor selv i Dragør, men vi holder til på Løjtegårdsvej i Kastrup. 

Her står vi altid klar til at hjælpe dig ved begravelse i Dragør eller bare Amager generelt. Vi kalder nemlig os selv for den Lokale Bedemand på Amager. 

Vi har mange års erfaring ved bisættelser/begravelser, og er altid klar til at hjælpe dig i det som vi ved kan være en svær tid for familien.

Ring til os i dag for kyndig vejledning ved begravelse i Dragør.

Professionel bedemand ved begravelse i Dragør og omegn

"Jeg gør en dyd ud af, at hjælpe mine medborgere med at få en værdig afsked med deres kære"
Søren Riber - Bedemand på Amager
Søren Riber
Indehaver

Ofte stillede spørgsmål

Arrangerer i begravelser i Dragør?

Ja. Øens Bedemand gør en dyd ud af, at levere en professionel service ved bisættelse Dragør. Indehaver Søren Riber bor selv i Dragør og har et tæt tilhørsforhold til bydelen, og derfor dækker vi selvfølgelig Dragør-området.

Hvad koster en begravelse?

En begravelse koster mellem 11.000 og 17.000 kr. Det kommer an på de specifikke forhold ved hver begravelse og hvilken slags bisættelse der er tale om. På vores pris-side kan du se eksempler på hvad det koster ved begravelse i Dragør for eksempel. Der er ingen forskel på hvor begravelse finder sted, og vi tilbyder service over hele Amager.

På folkekirkens hjemmeside kan du læse mere om hvad en kirkelig begravelse består af.

 

Tager i imod specielle ønsker ved en begravelse?

Øens Bedemand tilbyder det dokument der hedder “Min Sidste Vilje”. Her tager vores bedemand i Dragør naturligvis hensyn til pårørendes eller afdødes ønsker, så de nærmeste kan koncentrere sig om, at få sagt farvel i en svær tid.
Læs mere om “Min Sidste Vilje” her på forsiden.

Hvad gør jeg hvis jeg skal bruge hjælp midt om natten?

Så tager du telefonen frem og ringer til Øens Bedemand ved Dragør og omegn. Vi står klar alle døgnets timer til at støtte og rådgive dig.